Privacystatement

Routebeschrijving

Ons kerkgebouw ligt in het centrum van Spijkenisse. Komt u met de auto dan is het soms lastig parkeren. Daarom geven wij u graag wat informatie zodat u met een gerust hart onze kerk kunt bezoeken.

Locatie:

  • Voorstraat 7

  • 3201 BB Spijkenisse

Parkeeradvies

Zondagochtend:

U kunt in heel het centrum van Spijkenisse gratis parkeren. Op de Eerste Heulbrugstraat zijn meerdere parkeervakken. Zijn deze vol? Dan adviseren wij u via de Zijlstraat op het Koningin Julianaplein te gaan kijken. Daar is altijd wel een plekje te vinden. Hiervandaan is het minder dan 5 minuten lopen naar de kerk

Zondagmiddag:

Elke zondagmiddag van 12.00-17.00 uur moet iedereen die in het Centrum van Spijkenisse zijn auto wil parkeren geld betalen. Onze kerk ligt 60m van de grens van het betaald parkeren, net aan de verkeerde kant. Hiernaast ziet u een kaartje met de grens.
Wij adviseren u om ’s middags uw auto op Koningin Julianaplein of links naast het Oude Stadhuis richting Oranjelaan te parkeren.  Zoals bovenstaand vermeld, is het minder dan 5 minuten lopen naar de kerk.

Locatie kerk.
Gratis parkeren.
Betaald parkeren.

Beschrijving van de grens van het betaald parkeren op zondagmiddag: Vierambachtenboezem (watergang), Schenkelweg (fietspad westzijde), Dr. J.M. den Uyllaan (fietspad zuidzijde), Raadhuislaan (achterzijde woonblok en kantoren zuidzijde en fietspad zuidzijde), Marrewijklaan (fietspad westzijde) inclusief het parkeerterrein aan de zuidwestzijde, Vredehofplein (fietspad zuidzijde), Karel Doormanstraat (oostzijde voetpad).