Berichten

Video Kinderknutsels
23 mei 2020Hoofdbericht, OverigeRedactie 5 Comments

Rond Pasen hebben we bij de kinderen van de gemeente, in de leeftijd van 0 tot aan de jonge JV, een knutselpakket en puzzelpakket gebracht met de vraag: maak een mooie tekening, een kijkdoos, een herinnering in deze coronatijd doormiddel van handlettering of een filmpje. Eigenlijk zouden we er een speurtocht van maken tijdens de te houden bazaar maar dat liep even anders. Er zijn zulke mooie creaties binnen gekomen dat we hier toch iets mee wilden doen om u en jou hiervan te laten genieten. We hebben er een filmpje van gemaakt. Kom …kijk mee … en geniet van de kijkdozen van Ashlyn, Mirthe, Judith, Keyano en Harmen. Olivier, Hannah en Annette hebben ontzettend hun best gedaan op een mooie tekening. Sophie en Edith blijken heel creatief te zijn met handlettering terwijl Jelle en Joriam binnen een paar uur de puzzel hadden opgelost en ingestuurd. (Hoewel we ook nog wel erg benieuwd zijn naar een filmpje of mooie foto). Heb jij nog niets ingeleverd en wil je ook dat we er iets leuks mee gaan doen. Lever dan alsnog je kijkdoos, filmpje, tekening in en wij gaan er mee aan de slag.

'5 reacties to “Video Kinderknutsels”'
 1. Ellie Oosterhof schreef:

  Wat ontzettend leuk gedaan, en wat en mooie werkjes van de kinderen!

 2. Tiny schreef:

  Leuk gedaan zeg. Ook de kinderen hebben goed gewerkt

 3. Wil Kesting schreef:

  Leuk gedaan allemaal!!

 4. Wilma.Waskowsky schreef:

  Wat superleuk gedaan zeg.
  Echte kunstwerkjes

 5. Angelique van der borg schreef:

  Wat leuk dat de kinderen zo goed geknutseld hebben ook de presentatie van de dozen is zo leuk gedaan

Geef uw reactie

Now add some widgets!