Berichten

Gemeenteavond: De Gemeentezang
25 april 2016KerkenraadRedactie 4 Comments

Bekijk hieronder de slides van de presentatie die D.V. morgen wordt gehouden binnen onze gemeente.

'4 reacties to “Gemeenteavond: De Gemeentezang”'
 1. S.Seigers schreef:

  Kan de enquete vragen lijst niet op de website gezet worden ?

 2. S.Seigers schreef:

  Het kan een grote invloed hebben in welke kerk of je op gegroeid bent ,een van oorsprong Chr.Gerf. lid is eerder geneigd vast te houden aan het ,, Oude” dan een niet van oorsprong Chr.Gerf. lid zoals ik.

  • Cees Tebrugge schreef:

   Dat denk ik ook, br. Seigers. Waar je roots liggen, heeft vaak grote invloed op hoe je naar dingen kijkt, ook op je visie op de gemeentezang. Toch hoop ik dat geestelijke argumenten voor de mensen doorslaggevend zijn en niet de drang naar vernieuwing en ook niet het willen vasthouden aan ‘het oude vertrouwde’.

Geef uw reactie

Now add some widgets!