Berichten

Informatieavond stichting Gave (4 maart)
29 januari 2016OverigeRedactie 0 Comments

stichting_gaveBinnenkort komt er een vluchtelingenopvang in Spijkenisse. Zo’n 250 vluchtelingen komen hier wonen. Waar de opvang precies komt, is nog niet bekend gemaakt.

Als kerken willen we graag iets betekenen voor deze mensen die om allerlei redenen hun land zijn ontvlucht. De Bijbel roept ons immers op om naar vreemdelingen om te zien. Maar hoe kunnen we ze helpen? Tegelijk zijn veel christenen bang voor de grote stromen vluchtelingen die naar ons land komen. Wat zijn het voor mensen? Laat u goed informeren en kom naar deze informatieavond!

Op D.V. vrijdag 4 maart 2016 belegt stichting Gave, die kerken en christenen toerust voor de ontmoeting met asielzoekers, een informatieavond in Spijkenisse. Deze avond, die begint om 20.00 uur, wordt gehouden in het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, Willemshoevelaan 4. De avond is bedoeld voor geïnteresseerden uit alle kerken. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over de leefwereld van vluchtelingen en over mogelijkheden om met hen in contact te komen!

A3

Geef uw reactie

Now add some widgets!