Berichten

Zet het in uw agenda: zaterdag 24 oktober 2015 Najaarsmarkt
30 mei 2015BazaarRedactie 0 Comments

Terwijl de eerste tekenen van de lente zichtbaar worden, beginnen de voorjaarskriebels ongedacht toch weer op te spelen bij de commissieleden….. In alle stilte hebben we allerhande mogelijkheden besnuffeld om dit jaar toch weer te komen tot een verkoping met als doel de financiële positie van de kerk tot hand en voet te zijn. Al slingerend op het onverharde pad van vakanties van het hoogseizoen, voorseizoen en naseizoen hebben we het oog laten vallen op D.V. 24 oktober 2015 voor een grootse NAJAARSMARKT. Nu het startsein is gelost, vragen we u om deze datum alvast te noteren in de agenda en ons te helpen aan frisse ideeën, nieuwtjes, evangelisatiemogelijkheden, creatieve gedachtenspinsel, het sparen van DCB tank-kaarten, DE-punten en wat er al niet verkocht kan worden aan tweedehands goederen maar bovenal gevouwen handen omdat ook dit werk zonder Gods zegen geen waarde heeft.

 

Geef uw reactie

Now add some widgets!