Berichten

Terugluisteren Israël-avond
13 februari 2015OverigeRedactie 0 Comments

Afgelopen woensdag was er bij ons een Israël-avond georganiseerd door de missionaire commissie. Het was een bijzonder mooie avond. De zeer interessante en leerzame spreekbeurt van dr. Michael Mulder van het Centrum voor Israëlstudies werd muzikaal warm aangekleed door het muzikale ensemble “Musica Sororem”. Daarnaast werden er natuurlijk ook Israëlproducten verkocht.
Voor hen die deze Israël-avond hebben gemist, of zij die deze nog eens willen luisteren (wie wil dat nu niet?), hebben wij spreekbeurt van Mulder ingekort met enkele vragen na de pauze. Kern is zijn betoog het leren van de Joodse geloofsbeleving. Centraal daarin staat het gebedenboek.

Hieronder staat de hand-out van de avond en de spreekbeurt van dr. Michael Mulder.

Hand-out_Mulder

 

 

Geef uw reactie

Now add some widgets!