Berichten

Bijbelcursus Ontmoeting
2 februari 2015Bijbelstudie, SliderRedactie 0 Comments

Schrijf u nu in voor de gratis Bijbelcursus ‘Ontmoeting’. Bent u nieuwsgierig en wilt u graag weten wat al die christenen nu eigenlijk geloven? Bent u iemand die iets wilt leren van het meest verkochte en meest invloedrijke Boek aller tijden? Wilt u in gesprek met mensen die de Bijbel goed kennen en ook ervaring hebben met de God van de Bijbel? En dit alles gratis zonder verplichtingen?

Inschrijven Bijbelcursus

U kunt zich nu inschrijven voor deze gratis cursus door een e-mail te sturen naar contact@dearkspijkenisse.nl onder vermelding van ‘Opgeven Bijbelcursus’ met uw naam en eventueel uw telefoonnummer. Wij zullen contact met u opnemen wanneer de cursus van start gaat.
Wilt u toch nog meer informatie voor u zich opgeeft voor deze cursus? Download dan de uitgebreide informatie over deze Bijbelcursus (PDF, 157 KB) of lees deze hieronder.

https://www.dearkspijkenisse.nl/wp-content/uploads/2015/02/Bijbelcursus.pdf

Reacties zijn gesloten.

Now add some widgets!