Berichten

Programma Hervormingsavond 2014
29 oktober 2014Muziek, OverigeRedactie 0 Comments

De Hersteld Hervormde Kerk te Abbenbroek, Gereformeerde Gemeente te Spijkenisse, Gereformeerde Gemeente te Hoogvliet, Christelijke Gereformeerde Kerk te Zuidland en de Christelijke Gereformeerde Kerk te Spijkenisse organiseren samen op vrijdag 31 oktober 2014 20.00 uur een Hervormingsavond. Het thema voor deze avond is ‘Luther over de drieslag gebed, meditatie en aanvechting’. Naast een referaat is er veel muziek. Na afloop is er heerlijke koffie en thee.

Locatie: De Ark Spijkenisse, Voorstraat 8, 3201 BB Spijkenisse

Kunt u niet komen dan kunt u live meeluisteren. Voor u hebben we het programma hieronder gezet.
Programma Hervormingsavond 2014 (PDF, 82 KB)

https://www.dearkspijkenisse.nl/wp-content/uploads/2014/10/Programma-Hervormingsavond-2014.pdf

Geef uw reactie

Now add some widgets!