Berichten

Reisje De Duinhuisjes
20 oktober 2014ContactdamesRedactie 0 Comments

Woensdagmorgen 27 augustus was het stralend weer na al die regenachtige dagen… We reden richting Rhoon om ons te verzamelen. We werden ontvangen door Elisabeth en Mieke met een overheerlijk kopje koffie met wat lekkers erbij. Na de groepsfoto en een zegen van de Heer gingen wij richting Rockanje over vele mooie wegen. Daar aangekomen werden wij ontvangen door de gidsen. De groep werd in drieën gedeeld en kregen langs vier duinhuisjes een uitleg over hoe de mensen daar woonden en leefden. Zeer interessant. Na de uitleg hadden wij nog tijd om van de zon te genieten en na te praten over al het geen wat we gezien en gehoord hadden. Toen was het tijd voor de high tea.

In restaurant de Meidoorn stonden de tafels gedekt. Wat een lekkers allemaal. Na de high tea mochten we weg gaan. Wij zijn nog rond de tenellaplas gelopen. Wat een prachtige natuur met tientallen verschillende planten. Na een bezoek aan het bezoekers centrum reden wij richting huis. Met dank aan onze Schepper was het een zeer geslaagde dag.

Kees en Corrie

 

Geef uw reactie

Now add some widgets!