Berichten

Bazaar: verandering van spijs doet eten
31 maart 2014BazaarRedactie 0 Comments

Lege kolommen, lege rijen op stralend wit papier,
Vol ongeduld wacht het rooster op het juiste uur…
Dringende noodzaak werpt handig kolen op het vuur…
Als de vlam dan eenmaal brandt, schalt de telefoon dan daar, dan hier..

Lege kolommen, lege rijen worden langzaamaan gevuld.
Met strepen, pijlen, klodders pen en al snel
Lijkt het rooster op een redelijk inzichtelijke tabel.
Een kleurrijke namenlijst als resultaat van ’t ongeduld.

Zorgvuldig schuddend slaat het rooster aan het zeven,
De keien en de kiezelsteen behoedzaam afgewogen
Zodat niemand zich vertillen zal; dienstbaar naar vermogen
Een samenspel van handigheid, een creatief beleven.

Strakke lijnen worden neergezet als stevige verbanden
Van een solide frame, verbonden door liefde voor de kerk
Waar de Bouwmeester Zelf waakt over Zijn eigen werk
En waar arbeiders werkzaam zijn met gevouwen handen.

Er is heel wat afgebeld, gemaild, gebabbeld en gesproken en…. niet zonder resultaat! Het rooster staat in de grondverf en er zijn allerlei lekkernijen toegezegd om te verkopen en bij de koffie te verorberen. Heeft u niemand aan de lijn gehad en wilt u toch graag helpen, bakken of ideeën kwijt,- dan wordt u met open armen ontvangen. De vervoerservice willen we dit jaar uitbreiden met zo gewenst een parkeerservice. Geen eindeloze rondjes meer om een beetje in de buurt (gratis) te parkeren. Uw auto wordt aan de overkant van de groene kruisweg weggezet en op uw tijd weer opgehaald ervaren chauffeurs. Wilt u hier gebruik van maken op D.V. zaterdag 14 juni dan horen wij het graag.

Verandering van spijs doet eten, wordt er wel gezegd en daarom blijft de oerdegelijke pannenkoek een jaartje in de kast om plaats te maken voor een supergave oliebol. Grote aantallen graag vooraf bestellen. Zoetekauwen opgelet: er komt een echte snoepjeskraam….. met onweerstaanbare lekkernijen.  Het orgel wordt bespeelt door Johan de Jong, de boekhandel kan niet wachten om te komen en verder wordt er hard gewerkt aan cadeaus, spelletjes en alles wat voor handen komt.

Bent u al enthousiast in de kast geklommen en de schoonmaak aangegaan, spaart u dan met ons mee…. alles wat maar even toonbaar is, blijkt voor een ander waardevol. Lege statiegeld flessen mogen in de container in de benedenzaal. Spaarkaarten, spaarzegels, nieuwe spulletjes om in te pakken kunnen nu al worden ingeleverd en omgetoverd tot allerlei geschenken.

Geef uw reactie

Now add some widgets!