Berichten

TUA-dag ‘Verheugd in God’
24 mei 2013OverigeRedactie 0 Comments

Op D.V. vrijdag 7 juni zal er ‘s middags en ‘s avonds weer een TUA-dag gehouden worden voor iedereen die betrokken is bij de TUA en geïnteresseerd in het thema ‘Blijdschap in God’. U zult er diverse colleges en workshops van docenten kunnen bijwonen. U kunt dan denken aan blijdschap in de Bijbel, vreugde der wet, blijdschap als missionair ‘getuigenis’ en nog het nodige meer. Een nieuwe Apeldoornse Studie met bijdragen over dit onderwerp zal op deze dag gepresenteerd worden en met speciale korting te verkrijgen zijn.

Als u zich tijdig opgeeft, zorgt de TUA voor soep en brood. U kunt zich daarvoor aanmelden door € 15,- over te maken op rekeningnummer 73 67 458 t.n.v. Schoolkas TUA, onder vermelding van ‘TUA dag 7 juni’. Voor dit bedrag ontvangt men behalve de toegang ook een maaltijd en een bundel met publicaties n.a.v. deze dag.

Neemt u zelf uw brood mee en heeft u geen belangstelling voor de nieuwe Apeldoornse Studie, wat ons inziens onmogelijk is,  kan zich gratis opgeven voor de TUA-dag door naam en plaatsnaam te mailen naar info[@]tua.nl of door te bellen naar 055-577 5700. Mensen die met z’n tweeën komen, betalen geen 30, maar 20 euro en ontvangen één boek. Alleen deelnemen aan de maaltijd kost 5 euro per persoon, niet mee-eten maar wel een boek ontvangen kost gewoon 15 euro.

Het programma voor de TUA-dag:

https://www.dearkspijkenisse.nl/wp-content/uploads/2013/05/20130524_programma_tuadag_7_juni_2013.pdf

Geef uw reactie

Now add some widgets!