Berichten

Sing-in Spijkenisse
25 april 2012MuziekRedactie 0 Comments

Op D.V. dinsdag 8 mei 2012 is er in onze kerk de eerste sing-in. In deze sing-in hopen wij samen te zingen met iedereen, groot of klein, muzikaal of zonder notenkennis, met of zonder instrument, lid of niet, maar met een hart waarin de lofzang klinkt tot eer van de Opgestane Levensvorst die dood en graf overwon en zondaars ’t Leven gaf! Een uurtje bekende en geliefde liederen zingen tot Gods eer op uw verzoek uit diverse bundels: Psalmen met bovenstem, Uit aller mond, Zing je mee, Opwekkingsliederen…

Aanvang om 20.00 uur in de zaal van de kerk.

[google-map-v3 width=”662″ height=”250″ zoom=”12″ maptype=”roadmap” mapalign=”center” directionhint=”false” language=”nl” poweredby=”false” maptypecontrol=”true” pancontrol=”true” zoomcontrol=”true” scalecontrol=”true” streetviewcontrol=”true” scrollwheelcontrol=”false” draggable=”true” tiltfourtyfive=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkermashupbubble=”false” addmarkerlist=”Voorstraat 8, Spijkenisse{}1-default.png{}CGK De Ark Spijkenisse” bubbleautopan=”true” showbike=”false” showtraffic=”false” showpanoramio=”false”]

 

Geef uw reactie

Now add some widgets!