Berichten

Thema-avond In de Rechte Straat
12 maart 2012OverigeRedactie 0 Comments

De stichting In de Rechte Straat houdt op D.V. 21 maart 2012 een thema-avond in Rotterdam-Zevenkamp met ds. G.A. van den Brink als spreker. Het thema voor deze avond is Het geloof verdedigen?! Ds. G.A. van de Brink is een onder meer bekend van zijn stukjes in het Reformatorisch Dagblad uit de zaterdagrubriek Weerwoord. Ze kunnen allemaal teruggelezen worden. Maar enkele weerwoorden van hem sluiten heel goed aan op het thema van de avond zoals Het christelijk geloof: een redelijke godsdienstVermeende strijd tussen geloof en wetenschap of Echte vrijheid: kiezen voor het goede.

De avond wordt gehouden in de Aula van het Wartburg College, locatie Revius. De ingang licht aan de Pres. Roosenveltweg/ hoek Capelseweg, Rotterdam-Zevenkamp. De avond vangt aan om 19.45 uur. Er wordt 4 euro entreegeld gevraagd voor de 2x koffie of thee.

Wilt u vanuit Spijkenisse er ook naar toe ? Mail dan naar contact@dearkspijkenisse.nl voor een effectieve carpooling.

Geef uw reactie

Now add some widgets!