Berichten

Doorgeven
20 januari 2012CGK, HoofdberichtRedactie 0 Comments

“De kerk moet staan voor recht en gerechtigheid in de samenleving. God vraagt van ons immers ‘niet anders dan recht te doen en getrouwheid lief te hebben, en ootmoedig te wandelen met uw God’ (Micha 6:8).” Zo begint het artikel ‘Strijd tegen onrecht in Nepal’ in het eerste nummer van Doorgeven van dit jaar. In het artikel (pagina 24) volgen enkele schrijnende voorbeelden van onrecht jegens vrouwen die aangeven hoe nodig het is dat de kerk zich volhardend blijft inzetten voor gerechtigheid.

U kunt Doorgeven hier downloaden, of in de onderstaande viewer lezen.

https://www.dearkspijkenisse.nl/wp-content/uploads/2012/01/2012-1_februari.pdf

Doorgeven geeft informatie over zending, evangelisatie en diaconaat van de Christelijke Gereformeerde Kerken in Nederland.

Geef uw reactie

Now add some widgets!